Znając przyszłość kontrolujemy ją !
osobę ?
Do akademi kapsliego dolaczylo sie juz kilka osob, a do Glownego I-M-P ciezko jest sie dostac Wszyscy wysylaja podania a nikt ich nie akceptuje, moi czlonkowie sie skarza
I Znajdzcie innego generała... ja postanowilem usunac konto... Ta gra to porazka...
No hej Wrocilem i widze ze niektorych czlonkow dreczy amnezja.
Jak juz mowilem od dzisiaj bede przyjmowal podania( i tak jest), sprawa z akademia byla juz wczesniej ustalona i przyjeta przez wszystkich przywodcow. Tak wiec poco bez reszty wiedzy wszystko zmieniac?
Yaho spodziewalem sie, ze nie bedzie cie 5dni w grze i na forum, bo swoja funkcje tak latwo jest przekazac nawet tymczasowo xD
To juz nie moj problem, moje konto jest w kasacji i z tego miejsca wszystkich was zegnam.
A swoim sojsuznikom chcialbym podziekowac za wspolna gre
POzdrawiam !!!
Zalatwilem ? To tylko gra, musicie sie liczyc z tym, ze ludzie moga z niej zrezygnowac Liczylem, ze to bedzie szybkie polaczenie, ale ludzie sa malo aktywni i ciezko niektorym powiedziec aby przechodzili
Szkoda mi czasu.
Forum to niewielki problem, przeciez macie swoje A na to forum zarejestrowalo sie zaledwie 4 graczy z poza BSS, tak wiec nie wiem o jakim problemie mowisz xD
A BSS juz od dawna wie, ze ludzi z powyzej 15000pkt przechodza do I-M-P a reszta do Sm-Sw, jesli chcecie cos zmienic porozmawiajcie z Kapsli.
http://www.travian.pl/?uc=pl5_20088
Na rzecz tej gry odstawilem ikariamia, o wiele ciekawsza
Zapraszam wszystkich do rejestracji na swiecie s5
Północny-zachod