Znając przyszłość kontrolujemy ją !
Alpino poprosił mnei o pomoc ponieważ jest regularnie atakowany przez gracza na swojej wyspie.
Będziemy farmić osade Ustyos{69:79}>kocierzyna gracza osaolender przez okraglutki tydzien Tak by alpino zbudował wojsko i sam go zaczą regularnie farmic
Akcja zaczyna sei od dzis dnia - 21.04.2008 do 28.04.2008 włącznie. W ciagu tego tygodnia licze ze czestio będziecei atakowac gracza z tej osady:
Ustyos{69:79}>kocierzyna Gracz - osaolender
Port tego gracza bedzie blokowany praktycznie 24 godziny na dobe tak wiec raczej nei mozecie sie spodziewac floty, a wasze wojska powinny bezproblemowo dochodzic do celu Możecie się jedynei spodziewac bardzoo malych grupek wojsk, ponieważ Zsakulm już goni z atakiem czyszczacym osade.
Licze na wasze ataki, pokażcei, ze zalezy wam na sojuszniku !!!
POzdrawiam !!!
Generał
Raport z pierwszego ataku:
Jak widac troszke mu wojska zostalo, ale to nie pierwszy moj atak dzisiaj i nei ostatni
Cóz, domyslam sie o co chodzi, jak wroce z treningu jeszce to postaram sie sprawdzic na ogolnym forum, bo moja flota blokuje wrogie miasto i nie dopuszcza wasze wojska do osady, widocznei chybaba aby moja flota tolerowala wasze wojksa musimy miec popisany pakt militarny :] ale jakby co to o 17:15 moja flota wraca do domu i prosze o wiele atakow na tego gracza bo juz nic nei bedzie stalo na waszej drodze
Rezultat walki Bitwa pod kocierzyna
banexus z miasta banexiu vs osaolender z miasta kocierzyna
Siła ataku: (611) 611 Siła ataku: 94
Siła obrony: (872) 872 Siła obrony: 115
Wytrzymałość: (398) 398 Wytrzymałość: 28
- Mur miejski: 23%
Walka zakończona
Zwycięzca: banexus
Wojska ogólnie (-Stracone wojska)
Procarz 10(-2) 10(-2) Procarz 14(-12)
Piechur 5(-0) 5(-0) Piechur 3(-3)
Hoplita 20(-2) 20(-2) Hoplita 1(-1)
Kucharz 1(-0) 1(-0) Kucharz 1(-1)
Łucznik 2(-0)
banexus z banexiu wygrał bitwę i rabuje kocierzyna.
banexus napisał:
raczka jak mam wkleić raport tak jak ty?
http://www.raczkaforum.pun.pl/viewtopic.php?id=37
"ale z was banda pedalow:D nie musicie mnie juz atakowac bo se konto kasuje. atakujecie i myslicie ze dobrzy jestescie:P zal.. ogolnie macie krzywe ryje i stara wam loda robi jak tylko ma okazje. huj wam w oko.. ssijcie pale przesłał wiadomość: osaolender"
Nie pozwolcie sobie nigdy na takie teksty, zawsze pelna kultura, nie zapominajcie o zasadach.
POzdrawiam !!!
No wojna zakonczona Alpino uwolniony od agresora, ale niestety zaszło bardzo nieprzyjemne zdarzenie Cięzko mi o tym mowic, ale sami zobaczcie:
Co się stało już się nie oddstanie Zsakulm zniszczył mi flote... roztrzaskał moich najwierniejszych z najwierniejszych wojaków jakich mialem
Ahh... co tu począc, Zsakulm przebacze ci za 10k marmuru ;P
WYjaśnie, żeby nie bylo
Otóz blokowalem port pewnego kolesia, by go móc spokojnie grabic No ale niestety zsakulm zrobil to samo i nasze wojska spotkaly sie
A ze moja flota byla mniejsza to neistety przegralem xD Zsakulm znam od malego i z tym marmurem to oczywiścei zarcik caly ten post moj mozna potraktowac jako zarcik