Znając przyszłość kontrolujemy ją !
Isaitia[71:79]
Moj szpiego jest juz w drodze - zobaczymy co tam na wyspie ma ;] Dojdzie o 12:07
Teraz Omay zrob na tej wyspie jakas grupke zolniezy, jak mu wyczyscimy osade to bedziesz mu po kilka razy dziennie dojezdzal osadke Wkoncu sobie odbijesz ;P
A Zsakulm jelsi mozesz to uaktualnij tabele wojsk w sojuszu
Raport szpiegowski wykazał pustke ;( Zapewne jego armia w drodze, wyslalem wojska na grabiez, zobaczymy co z tego bedzie
Ups niemile zaskoczenie xD
Będe blokowal jego port do jutra rana, ale jutro ktos bedzie musial wejsc wojskeim ladowym i go pojechac, ja niestety mam ledwie ponad 100 miecznikow ;( Licze, ze ktoś sie zglosi, bedzie mu potrzebne z 10 okretów do blokady portu i spora piechota Ze 200 jednostek
Ktos chetny ?
I wie ktos czy pakty militarne juz dzialaja ?
ehhhh.... Omay Ty tych swoich łuczników dla ozdoby trzymasz ? Twoja armia sobie spokojnie poradzi z jego wojskiem !! pak militarny chyba nie działa ale można wspólnie atakować tylko ze wojska muszą sie spotkać w 2 rundzie walki, czyli z muszą dojść z 5 min(chyba) po ataku pierwszej osoby.
Ps.
Ma któras z osób z którą nie mam traktatu kulturalnego wolne miejsce w muzełum ?
co mnie obchodzi jego wojsko, bardziej się martwię jego sojuszem ... i rankingiem
aaaa, i jeszcze:) ja mam piechote:) dostałem od niego wiadomość:
"Gratulacje, wreszcie znalazłem przeciwnika a nie jakieś płaczki( które płacza żeby ich nie atakować) , no to trochę powalczymy, szykuj sie na rewanż i zbieraj zewsząd wojsko, pozdro"
Zwróćcie uwagę, czy jak to się tam pisze na jego mur . .. :<
W 16.05.2008 21:23 Duracelljus napisał::
> I dobrze bo to dopiero 30 procent z tego co jedzie na wyspę , nastepny bedzie Twoj kumpel
> W 16.05.2008 21:21 Omay napisał::
> > tak, zawołałem bo czuję się zagrożony:P
> > W 16.05.2008 21:19 Duracelljus napisał::
> > > To Ty zwolałeś kumpla, ktory już sie wycofał
> > > W 16.05.2008 20:56 Omay napisał::
> > > > zapewne zwołasz kolegów :>
Ostatnio edytowany przez Omay (2008-05-16 19:17:20)
no wlasnie, pojechalem na niego flota i tak sie WK....LEM nei rozumei dlaczego, moja flota wrucila spowrotem mimo, ze ustawilem 8 godzin stacjonowania, ta gra jest pelna bugow Czekam na kolesia, zobaczymy co powie w starciu z moja flota
Zna ktos moze jakies inne kordy jego osad ?
I wlasnie tak sobie patrze, przeciez kazdy gigant na pare ma 140 obrony, a ze byli ich ponad 20 to powinno wyjsc kolo 3000 obrony a w dodatku 180% muru !!! A wyszlo ze kooes mial 741 obrony xD
ma jakąś ... atakuje mnie ciągle;d nie wiem czy jest sens daleszej gry, i tego zebyście tracili wojsko
Teby [43:69]
Ostatnio edytowany przez Omay (2008-05-16 21:09:38)
Sens zawsze jest
Jesli ci grabi duzo surki to zbuz sobie port handlowy do 1 poziomu xD
Sprobuje wyslac kilka razy swoja flote, ale dzisiaj mnie niestety caly dzien nei ma
I jesli cie atakuje z teb to zbuduj sobie kilka statkow w atakowanych osadach Koles ma tak dluga droge, ze watpie aby chcialo mu sie ciebie blokowac, a przez flote jego armie nei dojda xD
Hmm no więc tak.. przez noc miałem 6 ataków, nie chce mi się wklejać raportów. Każdy atak pochłonął część mojoego wojska po którym w tym momencie nie zostało nic. Za każdym razem również pociągnął po 1k surki, 16k złota, statków mam 21 balist, a i tak przechodzi myślę że to dobry moment na pożegnanie się
Procarz 8(-2)
Katapulta 10(-1)
Gigant na Parę 87(-4)
Kucharz 1(-0)
Żyrokopter 26(-4)
Łucznik 27(-4)
Strzelec 51(-0)
1-szy atak w nocy
Ostatnio edytowany przez Omay (2008-05-17 09:28:40)
Masz złe do tego podejście !! wyburz port wtedy nie będzie Ci nic grabił.... ja jeszcze dzisiaj go najadę bo ostano mi nie wyszło, załatwił sobie jakiś statek i mi wojsko ni przeszło, dzisiaj puszcze najpierw flotę
Sądzę ze to jeszcze góra tydzień potrwa, gość stwierdzi ze nie opłaca mu sie to i da sobie spokój Najważniejsze żeby sie nie poddawać, myśl pozytywnie
Będzie dobrze:)
Omayowy Swiat 18.05.2008 11:24 Wojsko z Termopile zaatakowało i zrabowało Twoje miasto Omayowy Swiat. Zrabowano:
* Złoto: 17600
* Materiał budowlany: 97
* Wino: 34
* Marmur: 68
Omayowy Swiat 18.05.2008 10:03 Wojsko z Termopile zaatakowało i zrabowało Twoje miasto Omayowy Swiat. Zrabowano:
* Złoto: 18036
* Materiał budowlany: 94
* Wino: 37
* Marmur: 67
H@H@H@H@ xD
Ostatnio edytowany przez Omay (2008-05-18 10:30:47)